Cautare

61314 de rezultate pentru "terasa cu garda din costinesti" (5.69 secunde)
Astfel, in perioada 27.11 - 3.12, in depozitul DEDMI Ovidiu avand ca operator societatea comerciala Tracon SRL, a fost depozitata o cantitate de 17.572 tone de deseuri menajere si industriale, iar in depozitul DEDMI Costinesti, operator SC Iridex Group Import Export SRL au fost depozitate 1.331 tone de deseuri.
Si, apropos - faza haioasa - gratarul pe care se frigeau micii era pus pe un butoi de tabla, vai mama lui butoiul, dar pe care era lipit un afis electoral cu primarul...
Nici nu a inceput bine week-end-ul si politistii antidrog au capturat mai multi membri ai unor grupari pregatite sa vanda stupefiante in Mamaia si Costinesti. ... Traficantii isi faceau reclama cu ajutorul unei aplicatii de mesagerie.
Cateva evenimente majore au adunat sute de mii de oameni pe litoral in weekendul abia incheiat. De departe polul distractiei a fost Costinestiul, care a gazduit a doua editie a Festivalului de Trap!
Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia:
La sediul ASFAN se gasesc fotografiile integrale din care au fost extrase imaginile obiectelor neidentificate, precum si alte informatii privind aceste cazuri.
La cativa kilometri distanta, din celalalt capat al Ruinburgului, inamicul a plecat deja la atac: ... Cel putin asa arata harta celui mai popular joc video de pe planeta, din acest moment - World of Tanks (WoT):
' Vi-l mai amintiti pe Ilie Alexandru din Campia Romana? Luand cu sacosa milioane de dolari credit de la fostul Bancorex, deci, din banii statului, pe care nu i-a mai dat inapoi niciodata. ... ' Nu doresc sa intru in polemica cu CTP, jurnalist si scriitor de talent.
Silistra este un oras curat si linistit,cu 35.000 de locuitori, aflat la frontiera cu Romania (oras vecin cu Calarasi). Pentru a ajunge acolo se parcurg cu masina cei 10 km dintre Calarasi si Chiciu, unde Dunarea este traversata cu bacul.
Radu Timofte a incetat din viata in aceasta dimineata in jurul orei 6.00. ... Radu Timofte, fost director al SRI, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, au declarat surse din apropierea acestuia.
Sorin Oprescu da chix din nou: ... Catalin Doscas) Cu toate ca edilul-sef spunea in vara ca la sfarsitul lunii august vor fi gata de reabilitat si ultimele strazi din Centru Vechi si ca se va trece apoi la reabilitarea fatadelor, in teren situatia este cu totul altfel.
De vineri pana duminica, intre orele 10.00-18.00, sunteti asteptati intr-o lume aparte, cu produse traditionale, mesteri populari, artizani si colectionari.
Un caz cu rapiri repetate (Autor : ... l-a rugat sa-si dea jos masca, dar aparitia a spus ca nu poate din cauza "mediului pamantean", in primul rand al atmosferei. ... Nu cumva tot voi m-ati luat si din leagan? ... Au aparut si articole de ziar cu imagini.
Sute de blocuri din Craiova au fost impanzite cu panouri publicitare. Proprietarii apartamentelor sunt dispusi sa-si lase ferestrele acoperite de mesh-uri, adica bucati de panza inscriptionate cu mesaje care fac reclama unui produs sau unui serviciu, pentru ca firmele platesc bani grei asociatiilor de locatari.
Oamenii de afaceri doljeni au participat recent la un schimb de experienta cu partenerii bulgari din orasul Vrata, în cadrul unui proiect finantat de UE, care urmareste cooperarea economica transfrontaliera. Vrata este o localitate cu economie în dezvoltare, dar si cu un potential turistic foarte bun.
BBC scrie despre noul Centru Vechi al Bucurestiului Pentru turistii occidentali care mai vin in Romania BBC Travel ofera turistilor straini o imagine noua a Bucurestiului, vorbind laudativ despre renovarea Centrului Vechi, despre vestigiile de aici, dar si despre statuia de un gust indoielnic de pe treptele Muzeului National de Istorie si facand o buna reclama catorva localuri din zona.
Cum a ajuns celebra ferma Southfork din Slobozia un paradis abandonat dupa doua decenii Omul de afaceri Ilie Alexandru, din Slobozia, a construit in anii 90 Parcul Hermes, unde se afla copia fermei Southfork din serialul "Dallas".
Echipa portocalie de fotbal a liderilor democrati a jucat duminica seara cu jurnalistii din presa centrala un meci caritabil si foarte "amical" de fotbal si a pierdut cu scorul de 1-4, cu toate ca nu au existat reguli stricte.
Simplu si natural Pe malul lacului Moara Vlasiei, o casa minimalista, cu finisaje simple si naturale, se integreaza perfect in peisaj, si asta datorita proprietarilor ei, care au realizat o constructie ecologica, in armonie cu mediul.
Vlad Manolache) Intr-un interviu acordat ziarului "ring", europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, dezvaluie adevarata imagine facuta de politicienii romani la Bruxelles, legaturile sale cu Securitatea si "blestemul juratului pe Biblie" al presedintelui Romaniei. ... Nu se pot lupta cu un bandit atat de mare ca Basescu.
google-analytics.com